Nieuwe leerling

Uw kind wordt bijna 4 jaar

Als uw kind 4 jaar wordt mag het bij ons naar school komen. Gebruikelijk is dat u vanaf 2,5-3 jaar contact opneemt met school en met de directeur een kennismakingsgesprek plant. Bij dit gesprek zijn ouders en kind aanwezig.

Tijdens dit gesprek maken wij kennis met elkaar. U vertelt over uw wensen en ideeën over de school voor uw kind en wij proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarnaast vertellen wij over ons onderwijs, de zorg aan kinderen en ouderbetrokkenheid. Ook maken we een rondje door de school, zodat u een goed beeld heeft van de dagelijkse schoolpraktijk. Mocht u besluiten om uw kind op onze school in te willen schrijven, dan bent u van harte welkom. U vult het aanmeldformulier in (zie hiernaast).

Rondleiding volgen?

In onderstaande informatiegids leest u alles over belangrijke zaken binnen onze school. 

Uw kind komt van een andere basisschool

Als uw kind van een andere school komt, maakt u ook een afspraak met de directeur voor een intakegesprek. Voorafgaand aan dit gesprek zal er, met uw toestemming, contact worden opgenomen met de school van herkomst. Met de informatie van deze school en de informatie van u vanuit het intake gesprek wordt door de directeur besloten of tot plaatsing op onze school kan worden overgegaan.

Het aanmeldformulier ontvangt u tijdens het intake gesprek van de directeur of kunt u hiernaast vinden. U kunt kiezen voor het digitaal in te vullen formulier of een formulier om te printen. 

 

Het aanmeldformulier kan pas ingeleverd worden na een intakegesprek.